Kurser och event

Mctouring.se erbjuder guidade resor på grus och asfalt. Resorna går i hela europa men fokus ligger på Skandinavien. Besök deras hemsida för att ta del av resor, artiklar och tonnvis med info om mc, utrustning och upplevelser.

Läs mer genom att trycka på logon.

Explore 360 erbjuder guidade resor i de flesta världsdelar. Den populära grusresan i Norge - "TilTopps" - arrangeras numera med Explore 360 i ryggen. Besök deras hemsida för ett fantastiskt utbud av resor.

Läs mer genom att trycka på logon.

I Lidköping finns Uphill Offroad School som lär ut grusåkning från grunden. Kurserna kombinerar praktiska övningar med körning på grusvägar. Läs mer genom att trycka på logon.

Adventure Days erbjuder grusturer, äventyr och utbildning i ett äventyrligt paket. Adventure Days är resultatet av samarbete mellan Touratech Nordic, BMW Motorad och Säfsen Resort.

Adventure Days är ett mycket populärt arrangemang som riktar sig till Offroadåkare. Läs mer genom att trycka på logon.

Utbildning för dig som vill bli bättre på gruskörning. Kurser finns i olika nivåer: BASIC, BASIC-endast för tjejer, Advanced, Anpassad samt Individuell.

Touratech Offroad School är ett BMW certifierat träningscenter och utbildningarna vänder sig till alla som vill bli bättre och säkrare på grus.