Kurser och event

Förarutbildning och aventyrsresor. Officiell utbildning- och resepartner till BMW Motorrad i Norden. Ride Nordic jobbar uteslutande med upplevelser på motorcykel och har ett djupt samarbete med BMW Motorrad.Ride Nordic arrangerar Adventure Days som erbjuder grusturer, äventyr och utbildning i ett äventyrligt paket. Adventure Days är resultatet av samarbete mellan Ride Nordic, BMW Motorad och Säfsen Resort.

Adventure Days är ett mycket populärt arrangemang som riktar sig till Offroadåkare. Läs mer genom att trycka på logon.

Mctouring.se erbjuder guidade resor på grus och asfalt. Resorna går i hela europa men fokus ligger på Skandinavien. Besök deras hemsida för att ta del av resor, artiklar och tonnvis med info om mc, utrustning och upplevelser.

Läs mer genom att trycka på logon.

Explore 360 erbjuder guidade resor i de flesta världsdelar. Den populära grusresan i Norge - "TilTopps" - arrangeras numera med Explore 360 i ryggen. Besök deras hemsida för ett fantastiskt utbud av resor.

Läs mer genom att trycka på logon.

I Lidköping finns Uphill Offroad School som lär ut grusåkning från grunden. Kurserna kombinerar praktiska övningar med körning på grusvägar. Läs mer genom att trycka på logon.